Udgivet i Blog

10 gaveideer fra børnebørnene som Mormor vil elske

Af Hok.dk

Mormor er en af de mest værdsatte titler, der findes. Hun får fornyet livsenergi af at se på børnebørnene smile og høre på deres latter. Hun står altid klar med en hjælpende hånd og et kærligt kram. Hun fortjener det bedste i verden!

Men hvad er så det? Hvad er den bedste gave helt præcist til mormor? Svaret kan naturligvis være individuelt, men der er gerne nogle ting, der går igen som gode og mindeværdige gaver til mormor. I denne artikel får du inspiration til, hvad børnene kan give mormor i gave, som hun helt sikkert vil sætte pris på.

Når det kommer til gaver til mormor, så er det sjældent den materielle værdi, der er i høj kurs, men derimod den sentimentale værdi. Mormødre elsker gaver, hvor der er lagt ekstra tanke bag eller sat et personligt præg på.

Smykker har ofte en vis affektionsværdi

Et smykke er ofte givet som en personlig gave. Tænk bare nærmere på dine egne smykker. Hvor mange har du købt bare fordi, og hvor mange har du fået i gave? Rigtig mange smykker har en historie bag sig. Lad børnene være med til at udvælge det helt rigtige smykke til mormor. De vil helt sikkert have foretaget nogle observationer, der gør dem i stand til at vælge den helt rigtige gave til mormor.

Personlige smykker med indgravering

Vil I gerne gøre smykket ekstra personligt, kan I eventuelt vælge et, hvor I kan få indgraveret en tekst. Det kan fx være barnets eller børnenes navne, initialer, datoen eller et slogan, som bruges mormor og børn imellem. Dette kunne være flot som et vedhæng til en halskæde eller et armbånd.

Lad børnene designe deres helt egen, unikke plakat til mormor

Mormødre elsker at dekorere deres vægge, eller det gør sig gældende for hovedparten. Det er muligt for børnene at designe deres helt egen, personlige plakat, som kan hænge på mormors væg. Den klassiske tegning til mormor bliver her taget til et helt nyt niveau, hvor den ikke blot ender i en mappe, men rent faktisk kan hænges pænt op som vægdekoration. Disse plakater kan bestilles på nettet til billige penge. Sæt plakaten i en flot ramme og vupti, så har I en flot og personlig gave.

Gave med tekstilprint af mormors yndlings-mennesker

Har I nogle billeder af mormor med børnene, kan I overveje at få lavet en t-shirt til hende, hvor billederne simpelthen er printet på. Hertil en smart tekst, fx ”Af vejen for her kommer MORMOR.” Dette kan man også gøre med et tæppe, som måske vil blive brugt og set på mere end en t-shirt.

Gavekurv med kaffe og kaffekrus med billeder af børnebørnene

Er mormor en ægte kaffeelsker, kan I lave en lille gavekurv til hende med kaffe i, hvor der er placeret nogle krus med print af børnebørnene. Så kan mormor se på sine små yndlingsmennesker, når hun drikker morgenkaffen, og alle de andre kopper kaffe der indtages i løbet af dagen.

Nymoderne fototiles med mindeværdige billeder til mormors vægge

Har du hørt om fototiles? Dette er en nytænkende måde at dekorere væggene med minder, uden de bliver klistret til af den ene billedramme efter den anden. Fototiles er billeder, som er printet på denne slags fliser, der hænges på væggen. De findes både som firkantede og sekskantede. De firkantede passer naturligvis bedst med hele billeder, men de sekskantede kan til gengæld være med til at bryde de lige linjer og skabe en dynamisk effekt i rummet.

En klassisk fotobog med tekst til billederne

Bliver vi ved billederne, så kan en fotobog også være et godt valg. Nogle mormødre er mest til det traditionelle, og her kan I vælge at designe en fotobog med tekst ved hvert billede, så I kan skrive specielle minder, samtaler og andet ned, der ikke bliver fortalt af billedet alene.

Pyntegenstande til at pryde mormors hjem

En anden mulighed kan være en pyntegenstand til hjemmet. Disse har ofte en vis affektionsværdi, da de er blevet givet ved en speciel lejlighed eller af nogle mennesker, der har stor betydning for modtageren af gaven. Det kan fx være en flot figur, lysestage eller fyrfadsstage. Det kan måske være, at mormor har noget bestemt, hun samler på. I så fald kan dette være et oplagt emne.

Giv mormor nogle dejlige lune futter af uld

Vil I gerne give mormor en praktisk gave, som hun mangler og kan få meget glæde af, så kan et par gode hjemmefutter måske være en oplagt idé til mormoren, der nemt får kolde fødder. De findes både med smarte designs og med god kvalitet. Skal de være godt varmeisolerende, så gå efter futter i uld. Uld er temperaturregulerende og har en rigtig god åndbarhed, så mormor slipper for at få sure tæer nede i sine futter.

Giv mormor lidt ekstra hygge i hjemmet med et ægte lammeskindstæppe

Vil I gerne give hende noget, der kan skabe lidt ekstra hygge i hjemmet, kan et lammeskindstæppe være en mulighed. De kan fås som gulvtæpper eller som tæpper, der lægges på spisebordsstolene eller sofaen. De passer særligt godt ind i den nordiske stil, som mange har fået øjnene op for. Og hvem elsker hygge mere end mormor?

Uanset hvilken gave I vælger til mormor, vil hun helt sikkert blive glad for den – den er jo fra hendes elskede børnebørn! I kan få flere gaveideer hos Geniale Gaver. Et godt tip vil være at lade børnene være så meget med inde over som muligt, så gaven bliver i børnebørnenes ånd, naturligvis med lidt hjælp fra mor og far. Vi håber, at I igennem denne artikel har fået noget brugbart inspiration til at vælge den helt rigtige gave til jeres højt elskede mormor. God gavejagt!

Find det du mangler på senior-online.dk

Vi hjælper dig med at finde de bedste produkter til de bedste priser. Vi har samlet mere end 136.396 produkter fra mere end 496 forhandlere, så du nemt kan finde det du leder efter. Vi har også samlet mere end 216.365 priser, så du kan sammenligne priser og finde det bedste tilbud. Alle priser er senest opdateret 2024-07-14 09:12:53.

6
Kategorier
291
Produkttyper
136.396
Produkter
496
Forhandlere
216.365
Priser

Vi tager forbehold for fejl og mangler i priser og produktinformation. Alle priser er inkl. moms og ekskl. fragt.