Udgivet i Blog

4 ting du skal overveje, når du køber en elevationsseng

Af Hok.dk

Vi mennesker sover næsten en tredjedel af vores liv, og derfor er det så utroligt afgørende, at den seng, du har, er den rigtige for dig. Nattesøvnen er også så utrolig vigtig, for hvis du har sovet dårligt eller for lidt, så kan det påvirke hele den næste dag.

Når du skal ud og vælge en ny seng, så er der derfor også en masse ting, du bør gøre dig nogle tanker om.

Det gælder også, når du skal købe en elevationsseng

1) Hvor meget vil du gå op i god kvalitet?

Det er vigtigt at overveje, hvad du er villig til at give for en god seng. Når du køber en elevationsseng, er det nemlig afgørende, at den for eksempel har en motor af god kvalitet. Ved en billigere seng vil motoren gå nemmere i stykker, og det ønsker du naturligvis ikke at skulle tænke på, allerede inden du har købt sengen. Generelt holder en elevationsseng i god kvalitet længere end en billigere, og det er ikke kun i forhold til motor, at du bør overveje kvaliteten. Kvalitet påvirker nemlig også madras, funktionalitet og sikkerhed

2) Fastheden af madrassen til din elevationsseng

Vi har alle forskellige præferencer, når det kommer til, hvilken fasthed vi individuelt ønsker, at en madras har. Derfor er det også en ting, du bør overveje, når du køber en elevationsseng. Hvis du er helt på bar bund, så plejer vægt at være afgørende for, hvilken fasthed du bør have.

Vejer du for eksempel under 75 kg, så er en madras med medium fasthed anbefalet. Vejer du mellem 75 kg og 95 kg, så er det en fast madras, du ønsker.

Er du i vægtklassen over de 95 kg, så anbefales en ekstra fast fasthed.

Dette er dog kun vejledende, og du skal finde den fasthed, som du bedst kan lide

3) Elevationssengens funktioner og størrelse

Det kan være en god idé at have gjort sig nogle tanker om, hvilke funktioner din elevationsseng skal have. Det kan eksempelvis være i forhold til fjernbetjeningerne – skal de være trådløse? Størrelsen af sengen er også værd at reflektere over. Det kan være at du har en partner, og at I gerne vil kunne regulere sengen forskelligt.

I dette tilfælde så kan det være en idé at have to enkeltmandssenge stående op ad hinanden

4) Er typen nu det rigtige valg?

Der findes overordnet set tre forskellige typer af senge. Det er boxmadrassen, kontinentalsengen og ikke mindst elevationssengen.

Derfor er det godt at overveje, om det lige er en elevationsseng, som er det rigtige. Denne seng er den eneste, der kan eleveres, og der er generelt mange fordele.

Sengen er blandt andet god til folk med rastløse ben, rygproblemer eller kredsløbsproblemer. Dertil er den god til at kunne læse en bog i, da sengen kan justeres til en siddende position. Ulemperne er ikke mange, mest af alt så handler det om prisen, da elevationssenge generelt er en dyr affære.

Hvis det økonomiske ikke er en hindring, så er en elevationsseng uden tvivl et rigtig godt valg

Find det du mangler på senior-online.dk

Vi hjælper dig med at finde de bedste produkter til de bedste priser. Vi har samlet mere end 136.396 produkter fra mere end 496 forhandlere, så du nemt kan finde det du leder efter. Vi har også samlet mere end 216.365 priser, så du kan sammenligne priser og finde det bedste tilbud. Alle priser er senest opdateret 2024-07-14 09:12:53.

6
Kategorier
291
Produkttyper
136.396
Produkter
496
Forhandlere
216.365
Priser

Vi tager forbehold for fejl og mangler i priser og produktinformation. Alle priser er inkl. moms og ekskl. fragt.