Udgivet i Blog

4 tips til at gøre dit hjem indbydende for børnebørnene

Af Hok.dk

Når man er bedsteforældre, så findes der ikke noget bedre, end når børnebørnene kommer på besøg. Derfor kan det godt være, at man gerne vil gøre noget for, at ens hus er mere indbydende for børnebørnene. Så kan det også være, at de vil plage deres forældre på at komme på besøg lidt oftere - og du ved, hvad man siger: ”I kærlig og krig gælder alle kneb”. Det er altså helt okay, at man forsøger at lokke børnebørnene lidt til, så man kan tilbringe mere tid sammen med dem. Læs de gode tips her!

 

Køb et badebassin

Noget af det I kan gøre, er at købe et badebassin. Det er klart noget, der bliver et hit hos børnebørnene. De fleste børn elsker at lege i vand, når det er varmt, og det gør dine børnebørn sikkert også. Børn kan få flere timer til at gå med at lege i vand, og det er helt klart noget, som de kan underholde sig selv med i flere timer.

 

Få et gyngestativ

De fleste børn elsker også at gynge. Det giver et sus i maven, når man flyver op i luften på gyngen, og det er mindst lige så sjovt, når det går nedad igen. Det kan endda være, at I kan få sådan en stor gynge, hvor flere af børnene kan sidde i på samme tid. Det er klart noget, som de kommer til at synes, er sjovt.

 

Hav et ekstraværelse

Det er klart, at det er meget nemmere for jeres børnebørn at komme på besøg også især overnatte, hvis I har et rum, hvor de kan sove om natten. Det kan være, I er så heldige, at I har et ekstrarum? Så kunne I jo med fordel lave det om til et børneværelse, hvor børnebørnene kunne sove, mens de er på besøg. Så kan det også være, at der er større chance for, at de kommer forbi på længere besøg, som f.eks. i en weekend. Det kunne da være super hyggeligt, hvis I havde denne mulighed.

 

Hav godt med legetøj

Børn kan godt kede sig, hvis de ikke har noget at lege med. Det kan godt være, at der i dag er mange børn, der bare sidder med en iPad, men det kan jo også være, du tænker, at det kunne være godt for dem at lave noget andet. Du kan sagtens finde noget legetøj billigt i genbrug, så du ikke behøves at bruge så mange penge på det. Det kan f.eks. være, at du skal købe ting som Lego, dukkehuse, bamser eller andet. Det er også altid en meget god idé at have nogle film, som de f.eks. kan se om aftenen. Det er ikke altid, at der er noget spændende i Tv'et for børn. Det er naturligvis ikke et problem, hvis I har Netflix slået til Tv'et, men hvis I ikke har, så er det måske en meget god idé at have nogle film til at ligge, som I kan sætte på.

 

Find det du mangler på senior-online.dk

Vi hjælper dig med at finde de bedste produkter til de bedste priser. Vi har samlet mere end 136.396 produkter fra mere end 496 forhandlere, så du nemt kan finde det du leder efter. Vi har også samlet mere end 216.365 priser, så du kan sammenligne priser og finde det bedste tilbud. Alle priser er senest opdateret 2024-07-14 09:12:53.

6
Kategorier
291
Produkttyper
136.396
Produkter
496
Forhandlere
216.365
Priser

Vi tager forbehold for fejl og mangler i priser og produktinformation. Alle priser er inkl. moms og ekskl. fragt.