Gribetænger (20 på lager)

Billede af "FALKE PLUS" - Super smart gribetang med sugekopper og magnet - 2 længder, 78 cm
Populært blandt vores brugere
Udsalg - spar 37 %
 • Seniorpleje

 • Bedste pris

399 kr.

249 kr.

Til butik
Billede af Bruder Schäffer Compact loader 2630 with Bale gripper and 1 round bale
Udsalg - spar 10 %
 • Proshop.dk

 • Bedst af 6 priser

189 kr.

166 kr.

Til butik
Billede af Wiha Automatisk gribetang 250mm
Udsalg - spar 42 %
 • Toolster.dk

 • Bedst af 2 priser

1076,25 kr.

620,75 kr.

Til butik
Billede af KNIPEX Gribetang
Udsalg - spar 40 %
 • Proshop.dk

 • Bedste pris

198 kr.

117 kr.

Til butik
Billede af "FALKE PLUS" - Super smart gribetang med sugekopper og magnet - 2 længder, 60 cm
Udsalg - spar 37 %
 • Seniorpleje

 • Bedste pris

399 kr.

249 kr.

Til butik
Billede af Gribetang med skohorn
 • LivetSomSenior

 • Bedste pris

150 kr.

Til butik
Billede af UNGER NiftyNabber TRIGGER-GREB 83 cm Gribetang (NT080)
 • BLITE

 • Bedste pris

143,75 kr.

Til butik
Billede af Gribetang i aluminium
 • LivetSomSenior

 • Bedste pris

145 kr.

Til butik
Billede af Green>it Affaldsopsamler/gribetang
 • Proshop.dk

 • Bedste pris

Billede af KS Tools Gribetang, 50mm, 140mm (115.1031)
 • BLITE

 • Bedste pris

169,75 kr.

Til butik
Billede af UNGER NiftyNabber PRO 97 cm Gribetang (NN900)
 • BLITE

 • Bedste pris

192,50 kr.

Til butik
Billede af Gribetang med 3 funktioner
 • Sygeplejebutikken.dk

 • Bedste pris

139 kr.

Til butik
Filtre

Købsguide til gribetænger

En gribetang kan være en god, for nogle mennesker uundværlig, hjælper i hverdagen.

Hvis man af den ene eller anden grund kan have besvær med at bukke sig ned, rejse sig eller række efter ting, kan man have brug for hjælp.

Det kan være efter en operation, eller en mere permanent tilstand der gør, at man er blevet besværet. Alder i sig selv kan have stor indflydelse på ens bevægeapparat, og somme tider kan den rette hjælp gøre underværker for en i hverdagen. Som for eksempel gribetangen kan. Læs mere herunder og bliv klogere på, hvordan sådan en tang kan være en stor hjælp

Gribetænger:

Hvad kan man bruge en gribetang til?

Som den praktiske hjælper den er, kan den for eksempel være behjælpelig, når man skal samle et lommetørklæde, briller eller andet op fra gulvet.

Eller række efter en bog, kuglepen eller andre ting ovre fra en hylde eller et bord. Eller måske er der brug for hjælp til at kunne nå et stykke tøj eller en hat fra øverste hylde i skabet.

Den er også fin, hvis man har brug for et redskab til at samle affald op med, eller man kan bruge den som påklædningspind. Tangen kan altså bruges til mange ting – og kan tage fat i både mindre og større ting.

Man skal dog være opmærksom på at bruge den hensigtsmæssigt. For eksempel, at man ikke får for mange ting med ned fra øverste hylde. Derudover kan man også få modeller, der er udstyret med magnet og krog nede på kloen. Dette kan være enormt praktisk, hvis man for eksempel har tabt en mønt, en nål, et nøglebundt eller andet, der kan ”fanges” af en magnet eller krog

Kan man bruge en gribetang alle steder – også udenfor?

Som før nævnt er gribetangen god til at samle affald op med, som man somme tider kan have brug for ude i haven eller andre steder udenfor. Og ja, den kan sagtens bruges udenfor. Man kan i så fald vælge at have to gribetænger – en til udendørs- og en til indendørsbrug.

Samtidig hermed kan det være, at man da vil vælge to forskellige længder af tængerne. Men det kommer helt an på, hvordan ens behov er. Hjælpemidlet er under alle omstændigheder forholdsvis let at have med sig og egner sig til brug de fleste steder, og så kan den typisk være i en rollator eller en kørestol når man skal på tur.

Den har en praktisk størrelse og funktion, der kan være gavnlig i mange forskellige situationer

Hvad skal man være opmærksom på, inden man køber sådan et hjælpemiddel?

Inden man anskaffer sig en gribetang, kan man overveje, hvilket materiale man ønsker, den er fremstillet i. Men det er bestemt også værd at kaste et blik på håndtaget – og hvordan man skal gribe omkring det. Nogle greb er nemlig bedre til eksempelvis gigt-plagede hænder end andre, og det skal også gerne være let at holde ved – behageligt at bruge. Derudover skal længden af redskabet gerne give mening for den enkelte bruger, hvorfor det også er en god ide at kigge nærmere på dette.

Ligesom man bør overveje, om man ønsker en tang med magnet og krog for enden, og om hjælpemidlet skal kunne foldes sammen til rejsebrug. Kort fortalt er det individuelt, hvilke behov den enkelte bruger har i forhold til en gribetang. Vigtigst er, at man får et hjælpemiddel, der kan yde en den hjælp i hverdagen, man har brug for

Hvordan ser en gribetang egentlig ud?

Det er et forholdsvist lille og simpelt hjælpemiddel, der lidt kan beskrives som en ekstra arm med håndtag. Der findes forskellige modeller af den, i forskellige længder og med forskellige håndtag, hvor nogle mere ligner krykker eller en spadserestok.

Men ens for dem alle er, at de består af den her ”lange, tynde arm”, et håndtag i den ene ende og ”gribeforanstaltningen” i den anden.

Denne fungerer som en slags klo, der kan holde fast om ting, ved at man klemmer om håndtaget. Gribetænger kan være fremstillet i forskellige materialer, for eksempel plastik, aluminium eller stål

Hvordan virker en Gribetang?

I videoen nedenfor kan du se hvordan en gribetang kan være et godt hjælpemiddel. https://www.youtube.com/watch?v=orW9I4xWmEM

Sammenklappelig Gribetang

Der findes en række forskellige typer af gribetange. Med en sammenklappelig gribetang, får du en praktisk gribetang som du nemt kan have med dig rundt.

https://www.youtube.com/watch?v=eiPlTK6WC5s

Tips: Sådan tager du bukser på med en gribetang

Har du problemer med at få bukser på, så kan en gribetang hjælpe dig med at gøre hele processen nemmere. I videoen nedenfor kan du se hvordan du bruger en gribetang til at få bukser på. https://www.youtube.com/watch?v=ZrZ6bx5GUMw

Find det du mangler på senior-online.dk

Vi hjælper dig med at finde de bedste produkter til de bedste priser. Vi har samlet mere end 136.396 produkter fra mere end 496 forhandlere, så du nemt kan finde det du leder efter. Vi har også samlet mere end 216.365 priser, så du kan sammenligne priser og finde det bedste tilbud. Alle priser er senest opdateret 2024-07-14 09:12:53.

6
Kategorier
291
Produkttyper
136.396
Produkter
496
Forhandlere
216.365
Priser

Vi tager forbehold for fejl og mangler i priser og produktinformation. Alle priser er inkl. moms og ekskl. fragt.