Rollatorer (80 på lager)

Billede af byACRE Carbon UltraLight Rollator
Udsalg - spar 11 %
 • Senior24.dk

 • Bedste pris

4395 kr.

3.900 kr.

Til butik
Billede af Carl-Oskar Udendørs rollator med luftgummi hjul
Udsalg - spar 12 %
 • Senior24.dk

 • Bedste pris

3995 kr.

3.500 kr.

Til butik
Billede af SERVER aluminium rollator - smart, let og klassisk. 6 flotte farver, Large / Rød
Udsalg - spar 13 %
 • Seniorpleje

 • Bedste pris

2999 kr.

2.599 kr.

Til butik
Billede af ATHLON SL, kulfiber rollator - Super lækker og ultra let. Vejer kun 5,1 kg. Bløde soft hjul., Sort med bløde hjul / 62
Udsalg - spar 9 %
Billede af SERVER aluminium rollator - smart, let og klassisk. 6 flotte farver, Large / Sort
Udsalg - spar 13 %
 • Seniorpleje

 • Bedste pris

2999 kr.

2.599 kr.

Til butik
Billede af JAGUAR Indendørs rollator - Smart og let at håndtere. Se vores 3 varianter, Orange
Udsalg - spar 25 %
 • Seniorpleje

 • Bedste pris

1999 kr.

1.499 kr.

Til butik
Billede af Poncho SPORT- FLEECE med indvendig blød fleece - til rollator, cykel & fodgænger, BLÅ/ Model 3
Udsalg - spar 12 %
Billede af SERVER aluminium rollator - smart, let og klassisk. 6 flotte farver, Medium / Mørkegrå
Udsalg - spar 13 %
 • Seniorpleje

 • Bedste pris

2999 kr.

2.599 kr.

Til butik
Billede af ATHLON SL, kulfiber rollator - Super lækker og ultra let. Vejer kun 5,1 kg. Bløde soft hjul., Rød med bløde hjul / 62 cm.
Udsalg - spar 9 %
Billede af Poncho SPORT- FLEECE med indvendig blød fleece - til rollator, cykel & fodgænger, SORT/ Model 4
Udsalg - spar 12 %
Billede af OFFROAD Puma Air Rollator - Solid, smart & stabil . 9,8 kg
Udsalg - spar 11 %
 • Seniorpleje

 • Bedste pris

4299 kr.

3.799 kr.

Til butik
Billede af JAGUAR Indendørs rollator - Smart og let at håndtere. Se vores 3 varianter, Jaguar SUPREME (hvid/træ)
Udsalg - spar 22 %
Filtre

Købsguide til rollatorer

Når man begynder at komme op i årene, kan der komme begyndende problemer med bevægeapparatet. Man kan blandt andet blive gangbesværet, og her kan en rollator med tiden vise sig at være en rigtig god løsning for mange.

Den kan nemlig yde en fantastisk hjælp i hverdagen, hvor man har den som støtte til balancen – både generelt, men især også når man går. Sagt på en anden måde kan den være medvirkende til, at man, selv om man er gangbesværet, pludselig kan få mod på at gå længere ture. Hvilket man måske ellers ikke ville have.

Samlet set kan en rollator være med til at gøre en gangbesværets dag lettere.

Men hvordan er det nu med dette hjælpemiddel. Hvilke typer findes der, og hvad skal man huske at overveje, før man køber en? Det kan du læse mere om i det følgende

Hvilke typer rollatorer findes der?

Der findes et stort og bredt udvalg af det rullende hjælpemiddel. Hvilket kun er en god ting, da der er mange forskellige behov, når det kommer til den støtte og hjælp, den kan give. Det handler om, hvilken støtte og hjælp, man har brug for, hvilke forhold man skal bruge rollatoren i og mange andre ting.

For eksempel findes der dem, der er bedst egnede til indendørs brug – andre er gode til turene udenfor.

Der er også forskel på, hvilke hjul der er på, hvor god styring der er, og om den er indstillelig. Der er de store, robuste typer, der er gode til de udendørs ture, og de mindre typer, der ofte er mere praktiske til indebrug.

Derudover kan man også få rollatorer med eller uden sæde samt en form for taske eller kurv

Hvad skal man huske at overveje, før man køber en rollator?

Som det er nævnt ovenfor, findes der mange forskellige typer af hjælpemidlet.

Derfor er det vigtigt at overveje, hvilke behov man har i forhold til det. Skal den bruges ude eller inde? Hvis ude, hvilket terræn drejer det sig så om? Skal der være god styring og ordentlige hjul i forhold til at kunne manøvrere rundt uden problemer? Hjulene fås i mange forskellige typer, både store og små, i plastik og med luft.

Jo mere og bredere, man skal rundt uden for hjemmet, jo større er behovet for nogle ordentlige (luft)hjul. Har man brug for det støttende stativ til indendørs brug, er det vigtigt at være opmærksom på, hvor stort det er.

For det må ikke være større, end at man kan komme igennem døråbningerne i huset, ligesom det helst ikke skal vælte alt omkring sig, når man bruger det. Derudover kommer der andre praktiske ting, såsom: skal man kunne sidde ned på rollatoren undervejs, for eksempel på en indkøbstur? Har man brug for en indkøbstaske eller kurv på den, så man kan opbevare for eksempel købmandsvarer eller en trøje? Og hvordan skal højden være – skal den kunne indstilles? Desuden kan det for mange brugere være praktisk, hvis man får sig en sammenklappelig rollator. Så den dels kan pakkes sammen, hvis man eksempelvis ikke bruger den hver dag, dels kan tages med i bil m.m

Hvorfor vælge en sammenklappelig rollator?

Når man har gjort sig de første overvejelser omkring valg af dette fantastiske hjælpemiddel, er man godt på vej.

Det er dog også meget relevant at overveje, om rollatoren skal være sammenklappelig, for det kan vise sig at være meget praktisk. Der er flere grader af behov for hjælp til gangbesværede.

Nogle mennesker har brug for – og gør brug af - det rullende stativ hver dag og kan næsten ikke undvære det. Andre bruger det af og til – for eksempel kun til de længere udendørs ture. For disse brugere kan det være belejligt at kunne pakke køretøjet sammen og stille det lidt væk, når det ikke er i brug. For det fylder alligevel noget at have stående.

Er det sammenklappeligt, er det enkelt at folde det sammen og stille lidt til side. Det at kunne klappe rollatoren sammen kan også være en nyttig funktion, hvis man skal have den med på tur – for eksempel i bil.

Da kan man bedre finde plads til at have den med, i forhold til at skulle have den med i fuld størrelse. På den måde er det meget relevant at skænke denne mulighed en tanke

Hvilke typer rollatorer er sammenklappelige?

Der er mange af de forskellige typer rollatorer, der også er sammenklappelige.

Det vil normalt stå i produktbeskrivelserne, om de er sammenklappelige eller ej, så her vil man kunne finde svar. Samlet set handler det om at forholde sig til sine behov i forhold til en rollator – og derudfra finde en, der lever op til disse krav.

Det kan være, faglig vejledning kan være oplagt, hvor man for eksempel også kan sikre sig, at man har fat i en sammenklappelig rollator.

Og så man er sikker på, man generelt får valgt det rette produkt, der kan være en trofast og praktisk hjælp og støtte for en

Hvilken rollator skal jeg vælge?

Når man har gjort sig nogle af disse overvejelser, før man vælger en rollator, er man godt på vej. Samlet set handler det i det store billede blot om at forholde sig til sine behov. Der er så mange forskellige kombinationer af hjælpemidlets hjælpemuligheder, hvorfor man for det meste kan finde et, der passer til en. Og lever op til ens krav og behov.

Og derfra kan man bare glæde sig over at få netop den hjælp og støtte, man får i sin nye rollator.

Så man kan føle sig mere uafhængig af andres hjælp – og mere fri til at kunne bevæge sig rundt i det daglige

VIDEOER: Hjælp & Vejledning

Sådan Bruger Du En Rollator

https://www.youtube.com/watch?v=Z8zFk5U1xmY


Sammenklappelig Letvægts-Rollator


https://www.youtube.com/watch?v=nR_RBnQviso

Leopard - Funktionel & Elegant Letvægts-Rollator


https://www.youtube.com/watch?v=RweK3lU8EkI

Find det du mangler på senior-online.dk

Vi hjælper dig med at finde de bedste produkter til de bedste priser. Vi har samlet mere end 136.396 produkter fra mere end 496 forhandlere, så du nemt kan finde det du leder efter. Vi har også samlet mere end 216.365 priser, så du kan sammenligne priser og finde det bedste tilbud. Alle priser er senest opdateret 2024-07-14 09:12:53.

6
Kategorier
291
Produkttyper
136.396
Produkter
496
Forhandlere
216.365
Priser

Vi tager forbehold for fejl og mangler i priser og produktinformation. Alle priser er inkl. moms og ekskl. fragt.