Udgivet i Blog

Få en sundhedssikring til fast pris hele livet

Af Hok.dk

Mange sundhedssikringer stiger i pris, jo ældre du bliver. Derfor er det vigtigt, at du vælger en ordning, der dækker dig hele livet. Så ved du, at du altid kan få hjælp, når du har brug for det. Læs mere om sundhedssikringer til dig selv eller hele familien.

Annonce En arbejdsgiverbetalt sundhedsordning stopper sædvanligvis, når du går på pension, orlov eller mister jobbet.

Måske er det netop der, du har mest brug for sundhedsdækning. Du kan derfor overveje at vælge en privat sundhedssikring, der giver dig hjælp, hvis uheldet er ude. Prøv at finde en fair ordning, hvor prisen ikke stiger med alderen.

Det kunne fx være Falcks sundhedssikring, Falck Sundhed, hvor alle betaler det samme uanset alder. Test dig selv og få mere at vide På Falcks hjemmeside kan du tage en hurtig test og finde ud af, om du har brug for en sundhedssikring, og i så fald hvilken ordning, du skal vælge. Vil du prøve vores sundhedssikringstest? Tag testen her. Få tid hos lægen når det passer dig En af de helt store fordele ved Falcks sundhedssikring er, at du kan få hjælp både som syg og rask. Du får bl.a.

fri adgang til lægetider over internettet. Du får tid til en videokonsultation hos en kompetent dansk læge, som kan svare på dine spørgsmål, forny en recept og hjælpe dig med meget af det samme, som din egen læge kan.

Du kan derfor se lægen, uanset om du er hjemme, i sommerhus eller på weekendtur. Fejler du noget mere alvorligt eller frygter for det, får du hjælp af Falcks sundhedsfaglige rådgivere, som kender sundhedsvæsenet godt. De kan guide og vejlede dig om regler og rettigheder - og hjælpe dig med at komme til speciallæge og scanning, hvis ventetiden i det offentlige er for lang. Ekstra tryghed i hverdagen Når du er medlem af Falcks sundhedssikring, kan du også blive hentet og kørt på skadestuen, hvis der opstår noget akut. Det giver en stor tryghed, hvis du er alene.

Har du familiedækning, kan alle i familien blive kørt.

Er det dit barn, der er kommet til skade, kan du sidde sammen med barnet på bagsædet, mens Falck-redderen får jer sikkert frem til skadestuen. Falck har to sundhedssikringer at vælge imellem.

Falck Sundhed, som dækker dig, hvis uheldet er ude med hurtig diagnose, sundhedsfaglig rådgivning, akut kørsel og online-læge. Falck Sundhed Plus er den udvidede dækning med de samme fordele som Falck Sundhed samt behandlinger hos psykolog, kiropraktor og fysioterapeut. Også til dig der har en kronisk sygdom Hos Falck betaler du ikke for noget, du ikke har brug for.

Er det bare dig, der skal dækkes, betaler du kun for dig selv. Vil du have hele din husstand dækket eller behandlinger med i pakken, koster det selvfølgelig lidt mere. Du kan blive medlem uanset hvor du er i livet, også hvis du har en kronisk sygdom eller lidelse. Den kroniske lidelse er ikke dækket, men du får hjælp til alt det andet

Find det du mangler på senior-online.dk

Vi hjælper dig med at finde de bedste produkter til de bedste priser. Vi har samlet mere end 136.396 produkter fra mere end 496 forhandlere, så du nemt kan finde det du leder efter. Vi har også samlet mere end 216.365 priser, så du kan sammenligne priser og finde det bedste tilbud. Alle priser er senest opdateret 2024-07-14 09:12:53.

6
Kategorier
291
Produkttyper
136.396
Produkter
496
Forhandlere
216.365
Priser

Vi tager forbehold for fejl og mangler i priser og produktinformation. Alle priser er inkl. moms og ekskl. fragt.